Το ΚΚΕ καταγγέλλει το MέΡΑ25 του Βαρουφάκη

ANAKOINΩΣΗ

Για τυχοδιωκτική συμπεριφορά και «μινιμαλισμό αρχών και αξιών καταγγέλλει το ΚΚΕ το ΜέΡΑ25 καιτον Γιάνη Βαρουφάκη κάνοντας λόγο για «συνεχόμενες οχλήσεις που κάνει σε μέλος του ΚΚΕ από την Ροδόπη για να κατέβει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιό του στις επερχόμενες εθνικές εκλογές».

«Ο κος Βαρουφάκης και το κόμμα του, όχι μόνο δεν εκπροσωπεί το νέο και το ριζοσπαστικό, όπως αυτοπροβάλλεται. Αλλά έχει δοκιμαστεί ο ίδιος για τις υπηρεσίες του στο παλιό της αντιλαϊκής διαχείρισης. Ως υπουργός που προετοίμασε το 3ο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, το 2015. Ακόμη και στην προσπάθεια να συγκροτήσει πανελλαδικά ψηφοδέλτια του κόμματος του. Αποδεικνύει περίτρανα πόσο ‘’παλιοί’’ είναι οι τρόποι του και δανεισμένοι από το σύστημα που υπηρετεί. Αυτό αποδεικνύει με τις συνεχόμενες τηλεφωνικές ενοχλήσεις μελών του κόμματός του από την Αθήνα σε φίλο του ΚΚΕ, γνωστό και δραστήριο κομμουνιστή στο νομό της Ροδόπης, για να κατέλθει βουλευτής με το κόμμα του κ. Βαρουφάκη», αναφέρει η ανακοίνωση-καταγγελία της Επιτροπής περιοχής Αν. Μακεδονίας και Θράκης για την τυχοδιωκτική στάση του ΜΕΡΑ 25 απέναντι σε φίλους του ΚΚΕ.

«Ενώ οι συνεργάτες του κ. Βαρουφάκη πήρανε καθαρή απάντηση από τον Β.Κ., φίλο του ΚΚΕ, ‘’πως είναι κομμουνιστής και ψηφίζει το ΚΚΕ, καθώς και συμπορεύεται μόνο με το ΚΚΕ’’ αυτοί συνέχισαν το ίδιο τροπάριο», προσθέτει η ανακοίνωση.

 

Διαβάστε επίσης