Δεν ...ιδρώνει το αυτί τους - Συνεχίζει το προαύλιο σχολικής δομής στα Τσουκαλεϊκα να έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ!

Απαράδεκτη  παραμένει η εικόνα που εμφανίζει το προαύλιο της σχολικής δομής των Τσουκαλεϊκων, όπου φιλοξενείται νηπιαγωγείο και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), καθώς έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ!

Παρότι γονείς έχουν διαμαρτυρηθεί για το γεγονός , καθώς κινδυνεύουν τα παιδιά που παίζουν από τα οχήματα που εισέρχονται και εξέρχονται , εντούτοις ουδείς έχει ενδιαφερθεί για να τερματιστεί το απαράδεκτο φαινόμενο.

Η σχολική δομή βρίσκεται επί της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών-Πύργου και ορισμένοι για να μην σταθμεύουν τα οχήματα τους στο δρόμο καταλαμβάνουν το προαύλιο του σχολείου!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του Δήμου έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες και οι εργαζόμενοι που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους εντός του χώρου τα απομάκρυναν. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο και με το νηπιαγωγείο, γιατί κάποιων δεν …ιδρώνει το αυτί και εκεί που παίζουν μικρά παιδιά, δίπλα στην παιδική χαρά, σταθμεύουν το αυτοκίνητό τους.

Να σημειωθεί πως από τον περασμένο Μάρτιο έχουν ξεκινήσει οι διαμαρτυρίες γονέων, αλλά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση προφανώς δεν φθάνουν οι φωνές τους!

Διαβάστε επίσης