Frigoglass - Στο υπουργείο Εργασίας η κρίσιμη τριμερής συνάντηση - Προηγήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Το βράδυ έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στη Δυτική Αχαΐα

Διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου, εργαζόμενοι της Frigoglass. Μετά από 40 χρόνια 91 εργαζόμενοι κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο ενώ έχει κινητοποιηθεί μαζί τους, όλη η τοπική κοινωνία, φορείς και σωματεία. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έγινε στο πλαίσιο της τριμερούς συνάντηση για τη Frigoglass και το μέλλον των εργαζομένων.

Σε λίγη ώρα, θα ακολουθήσει σύσκεψη στα του υπουργείου Εργασίας, υπό τον Γεν. Γραμματέα, Α. Νεφελούδη, ο οποίος έχει προσκαλέσει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές μετά από αίτημα των ίδιων των εργαζομένων που ζήτησαν παρέμβαση της Κυβέρνησης.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Τρίτη, πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Πάτρας με τη συμμετοχή και του Εργατικού Κέντρου. Ενώ εκπρόσωποι των εργαζομένων μετέβησαν και στην αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, ζητώντας από τον συντονιστή να μεσολαβήσει για να κλειστεί το ραντεβού στο υπουργείο. 

Ανακοινώσεις συμπαράστασης στους 91 εργαζόμενους έχουν εκδόσει πολλοί φορεί και σωματεία, ενώ σήμερα το απόγευμα στο δήμο δυτικής Αχαΐας, προγραμματίζεται έκτακτο δημοτικό συμβούλιο. 

Φωτ.:eurokinissi

Διαβάστε επίσης