O Πάνος Καλλίτσης εξομολογείται: Έφαγα την πρώτη σφαίρα στην καρδιά

Πώς έζησε την αιματηρή ενέδρα στο σπίτι του το 2016

Για την αιματηρή επίθεση που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του το 2016 μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη ο γνωστός hair stylist Πάνος Καλλίτσης.

«Είδα έναν άνθρωπο να μπαίνει και τον βλέπω με το δεξί μου μάτι, ήταν ντυμένος σαν catwoman. Tην ώρα εκείνη είπα "ωχ" και η Έλενα τρελάθηκε. Τη στιγμή εκείνη αυτόματα άνοιξα το γκαράζ και προσπάθησα να κάνω όπισθεν. Με το που σηκώθηκε η γκαραζόπορτα αυτός ενοχλήθηκε... Όταν προσπαθώ να κάνω όπισθεν πυροβόλησε. Έσπασαν τα τζάμια κι άρχισε να επικρατεί πανικός. Η Έλενα τον παρακαλούσε να μην πυροβολεί...Ήταν αληθινό κι έπρεπε να το αντιμετωπίσω» είπε ο κ. Καλλίτσης.

Ο κ. Καλλίτσης ανέφερε ότι πλησίασε τον έναν από τους δράστες και του ζήταγε να μην πειράξει την πρώην γυναίκα του Έλενα Χριστοπούλου. «Τότε έφαγα την πρώτη σφαίρα στην καρδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων. «Έχω τόσο πολύ κρεατοποιηθεί από όλο αυτό, που τον αποκαλώ με το όνομά του» είπε για τον ένα δράστη.

Υπενθυμίζουμε ότι το δικαστήριο καταδίκασε σε κάθειρξη 41 ετών- πρωτόδικα 53 έτη- τον κατηγορούμενο που σύμφωνα με την κατηγορία πυροβόλησε το πρώην ζευγάρι, χωρίς, μάλιστα, να συγχωνεύσει την ποινή του.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης