Τον έψαχνε η Αστυνομία γιατί δήλωσε ότι θα αυτοκτονήσει και αυτός δεν είχε ιδέα

Αστυνομικοί έψαχναν να βρουν 25χρονο που είχε δηλώσει στο διαδίκτυο ότι θα αυτοκτονήσει, αλλά επρόκειτο για άλλον άνθρωπο.

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας ότι ένας 25χρονος είχε δηλώσει σε διαδικτυακή στοιχηματική εταιρία ότι θα αυτοκτονήσει.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 25χρονο στο σπίτι του, ο οποίος ήταν μια χαρά και σε άριστη ψυχολογική κατάσταση. Όταν μάλιστα άκουσε από τους αστυνομικούς το λόγο της νυχτερινής επίσκεψης… έπεσε από τα σύννεφα, αφού ποτέ ο ίδιος δεν είχε δηλώσει κάτι τέτοιο. Τι είχε συμβεί;

Ο 25χρονος πριν από πολύ καιρό είχε δώσει τους κωδικούς του σε έναν 21χρονο φίλο του, ο οποίος τους χρησιμοποιούσε για να παίζει σε τυχερό διαδικτυακό παιχνίδι. Όταν για κάποιο λόγο η εταιρεία τον μπλόκαρε και δεν μπορούσε να συνεχίσει αυτός πήρε τηλέφωνο και είπε ότι αν δεν του επιτρέψουν την πρόσβαση θα αυτοκτονήσει.

Η στοιχηματική εταιρία ενημέρωσε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα στοιχεία φυσικά τα οποία έδωσε ήταν αυτά του 25χρονο στον οποίο άνηκαν οι συγκεκριμένοι κωδικοί.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης