Εξαφάνιση-θρίλερ για γνωστό δημοσιογράφο στις ΗΠΑ- Αγνοείται εδώ και 7 μέρες

Εξαφανισμένος εδώ και μία εβδομάδα είναι ένας διάσημος Αμερικάνος δημοσιογράφος, ο οποίος χάθηκε μυστηριωδώς ενώ είχε πάει με την μηχανή του σε μία ορεινή περιοχή της βόρειας Καλιφόρνιας για test drive.

Ο λόγος για τον 44χρονο  Ντέιβι Τζόνσον από το Σακραμέντο, ο οποίος θέλησε να δοκιμάσει  μια καινούργια μηχανή σε τραχύ και παγωμένο έδαφος με σκοπό να γράψει ένα άρθρο για το περιοδικό Motorcyclist.

Το μυστήριο της υπόθεσης είναι πως η μηχανή του δημοσιογράφου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε έναν σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στον αυτοκινητόδρομο 49 κοντά στην πόλη Μόουκλαμν Χιλ.

Μαζί βρέθηκαν το κράνος και τα γάντια του καθώς και το περιοδικό Car and Driver.

Η αστυνομία βρήκε επίσης τα ρούχα του, το τηλέφωνό του, τον φορητό του υπολογιστή και το πορτοφόλι του τοποθετημένα με τάξη δίπλα σε ένα ρυάκι που είχε καλυφθεί από χιόνι.

Ο Ντέιβι Τζόνσον επικοινώνησε για τελευταία φορά με την σύντροφό τους στις 5 Ιουνίου και έκτοτε αγνοείται.

Στην τελευταία επικοινωνία τους, ο δημοσιογράφος της είχε αναφέρει πως θα κατευθυνόταν στο σπίτι του στο Σακραμέντο, που βρίσκεται σε απόσταση 105 χιλιομέτρων από εκεί όπου βρέθηκαν η μηχανή και τα προσωπικά του είδη.

Για τον εντοπισμό του έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα από αστυνομικούς και εθελοντές μαζί με έξι σκύλους της αστυνομίας και με την συνδρομή ελικοπτέρου.

Μιλώντας στα τοπικά μέσα, η σύντροφός του δήλωσε πως πιστεύει οτι ο Ντέιβι Τζόνσον είναι ζωντανός και πως θα έχει βρει ένα τρόπο να επιβιώσει.

«Απλά ελπίζω να έχει βρει έναν τρόπο να κρατηθεί στη ζωή», είπε η ίδια στο Car and Driver το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης