Πατρών - Πύργου: Δύο δήμοι "ζεσταίνουν" πάλι το θέμα της νέας χάραξης - Καλούν πολίτες, φορείς και επαγγελματίες για κατάθεση προτάσεων - Συλλογή υπογραφών στους Αλισσούς - Απειλούν με προσφυγές -ΦΩΤΟ

Ο δήμος Πατρέων, ανοίγει πάλι τον "φάκελο" Πατρών - Πύργου, αναφορικά με τη χάραξη του νέου αυτοκινητόδρομου.

Η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής: 

Καλούνται οι φορείς και οι κάτοικοι των περιοχών των Δημοτικών Ενοτήτων Βραχνεΐκων και Παραλίας να υποβάλλουν εγγράφως τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους σχετικά με την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου και τα προβλήματα που προκαλούνται από το συγκεκριμένο έργο.

Οι προτάσεις και παρατηρήσεις θα υποβάλλονται στο Δημοτικό Κατάστημα Βραχνεΐκων στην Γραμματεία της Αντιδημαρχίας Δημοτικών Ενοτήτων (Αντιδήμαρχος Ιουλία Γιαννιτσοπούλου).

Στο αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζεται συνάντηση με την εταιρεία κατασκευής του έργου ώστε να συζητηθούν οι υποβληθείσες προτάσεις και θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου Πατρέων.

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή στους φορείς και στους κατοίκους για τις περαιτέρω ενέργειες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Να υπενθυμίσουμε τη κοινή συνέλευση δήμου Πατρέων και δήμου δυτικής Αχαΐας, που έγινε στα Βραχνέικα, πριν από ένα χρόνο, με σκοπό να συζητηθούν τα προβλήματα που προκαλούνται από τη νέα χάραξη. Επίσης σε αυτή τη συνέλευση, τέθηκε, πάλι το αίτημα για νότια χάραξη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει ήδη ξεκινήσει συλλογή υπογραφών από κατοίκους και επιχειρηματίες και στη δυτική Αχαΐα, ενώ πραγματοποιήθηκε προ ημερών ενημερωτική εκδήλωση στον Αλισσό. Μάλιστα, υπάρχουν και φωνές, πιο έντονες, σύμφωνα με τις οποίες προγραμματίζονται δυναμικές κινητοποιήσεις και προσφυγές σε περίπτωση που δεν γίνουν δεκτές οι αλλαγές που έχουν ζητηθεί. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ