Ιπποκράτης: "Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας παρά τις διοικητικές τρικλοποδιές"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Συνεχίζουμε και σήμερα τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις, παρά τις σχετικές Διοικητικές απειλές και ιδιαιτέρως τις μεθοδευμένες «τρικλοποδιές» του Διοικητή και της Νοσηλευτικής Διευθύντριας, για λειτουργικά προβλήματα, που σαφώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

  Συγκεκριμένα επικαλούνται ελλείψεις υλικών κλπ άλλα αβάσιμα και ανύπαρκτα ζητήματα, που σκοπό και στόχο έχουν την τρομοκράτησή μας και κατεπέκταση την άτακτη υποχώρηση μας, την λήξη των κινητοποιήσεών μας.

 Γνωστοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση ότι, όπου χρειάστηκε το οτιδήποτε διευκολύναμε και διευκολύνουμε χωρίς κανένα δισταγμό. Ακόμη και σε παραγγελίες υλικών που «προέκυψαν ξαφνικά» ετοιμάστηκαν από τους Συναδέλφους μας, αλλά δυστυχώςδεν προχώρησαν μέχρι αυτήν την στιγμή με αποκλειστική ευθύνη του Διοικητή που αρνείται να τις υπογράψει, για προφανείς λόγους, ζήτημα που γνωστοποιήθηκε και στην 6ηΥ.Πε και που πιθανά εάν και εφόσον συνεχιστείνα μας οδηγήσει στις εισαγγελικές αρχές, ζητώντας την ποινική δίωξη του Διοικητή και όλων όσων εμπλέκονται σε αυτού του είδους τα τεχνάσματα.

Διαβεβαιώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο σκοπός και ο στόχος μας δεν είναι η δυσλειτουργία του Νοσοκομείου και η ταλαιπωρία των ασθενών, όπως επιδιώκει για προφανείς λόγους ο Σερεμέτης και οι φίλα προσκείμενοι σ’ αυτόν, αλλά η αναστολή της απόφασης του που είναι αναρτημένη στην διαύγεια με λάθη και παραλήψεις και λαθεμένη ημερομηνία, καθώς και η μη έκδοση των ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ που μεταβάλλουν την υπηρεσιακή κατάσταση των Συναδέλφων μας κάτι που έτσι και αλλιώς πλέον απαγορεύεται λόγω της έναρξης της προεκλογικήςπεριόδου.

 

Διαβάστε επίσης