Εθνική Ελλάδας: Κρίσιμο και για Αναστασιάδη το ματς με την Αρμενία

Σε εξαιρετικής κρισιμότητας εξελίσσεται το αυριανό (11/06, 21:45) παιχνίδι της Ελλάδας με την Αρμενία για προκριματικά του Euro 2020. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις βλέψεις της «γαλανόλευκης» για την πρόκριση στην τελική φάση, αλλά και στη θέση του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο αθλητικός Τύπος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι στον… αέρα, με το ματς της 4ης αγωνιστικής να είναι το πλέον κομβικό και για εκείνον. Στις τάξεις της Εθνικής φαίνεται να υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας στο σαββατιάτικο (08/06) παιχνίδι με την Ιταλία στο ΟΑΚΑ και κυρίως για τις επιλογές του έμπειρου τεχνικού σε πρόσωπα και -κυρίως- στις θέσεις που προτιμήθηκαν.

Το «τρίποντο» αποτελεί μονόδρομο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ σε διαφορετικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις χαρακτηριστικές αναφορές των Sport Day και Live Sport θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Όλα δείχνουν ότι στο παιχνίδι με τους Αρμένιους θα παρουσιαστεί ένα πιο ορθολογικό σχήμα, με τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης, τον Ζέκα να επιστρέφει στα χαφ, ενώ δεδομένες μοιάζουν και άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα, με παίκτες που υστέρησαν φανερά κόντρα στους «ατζούρι» να μένουν στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης