Ανατροπή: Δεν ξυλοκοπήθηκε ο κρατούμενος στον Άγιο Στέφανο σύμφωνα με την Εισαγγελέα

Ο κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, ο οποίος βρέθηκε σήμερα νεκρός,  δεν ξυλοκοπήθηκε από κανέναν, σύμφωνα με την εισαγγελέα Χριστιάνα Φραγκιά η οποία είναι επόπτρια των φυλακών. Ο 44χρονος κρατείτο στο πειθαρχείο σε απομόνωση και  ο χώρος παρακολουείται  από κάμερα, το βίντεο της οποίας δείχνει ότι δεν τον χτύπησε κανείς. Οι μελανιές σύμφωνα πάντα με την εισαγγελέα, αποδίδονται σε  πτωματικά φαινόμενα και τα αίματα σε ανακοπή ή πνευμονία.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος κρατούμενος βρέθηκε νεκρός σήμερα μέσα στο κελί του πειθαρχείου των φυλακών και αμέσως μετά οι υπεύθυνοι των φυλακών ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αξιωματικός της Αστυνομίας πήγε στις φυλακές και έκανε μία πρώτη αυτοψία, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

 

 

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας

Σπιτικό παγωτό ροδάκινο με μπισκότα

Πέτρος Φιλιππίδης: Την απαλλαγή του λόγω αμφιβολιών πρότεινε ο εισαγγελέας

Πάτρα: Αστυνομικός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Ερμού – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Καλοκαιρινή βραδιά από το “Άλμα Ζωής”

Τι μπορείτε να κάνετε για να ζεσταίνεται η γάτα σας όσο λιγότερο γίνεται το καλοκαίρι

Λίνα Μενδώνη: «Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήρας είναι το 27ο που παραδίδουμε μέσα σε 6 χρόνια»

Εκτός 25άδας ξανά ο Τσιτσιπάς