Πάτρα: Συνέχεια κινητοποιήσεων και σήμερα στον "Άγιο Ανδρέα"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζουν τις κινητοποιήσιες τους οι εργαζομενοι του "Ιπποκράτη" στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας".

 Συνεχίζουμε και σήμερα τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ στις επαναλαμβανόμενες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ του Διοικητή του Νοσοκομείου. ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ που έχουν να κάνουν με  ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΈΝΩΝ και όχι μόνον. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που είναι συνέχεια της χθεσινής πετυχημένης κινητοποίησής μας, μια κινητοποίηση που είχε να κάνει με την ΚΑΤΑΛΗΨΗ των γραφείων της Διοίκησης και γενικότερα όλων των Διοικητικών Υπηρεσιών και των γραφείων της Νοσηλευτικής.
         

Οι κινητοποιήσεις μας, για τις οποίες  την ευθύνη φέρει αποκλειστικά και μόνον ο Διοικητής του Νοσοκομείου, δεν ήταν αρχική μας επιλογή ούτε  αυτοσκοπός μας,  προέκυψαν αφού εξαντλήθηκε εκ μέρους μας ο διάλογος, ένας διάλογος όπου   ακόμη μια φορά διεφάνη η αδιάλλακτη και εγωιστική στάση του Διοικητή και δυστυχώς η επαναλαμβανόμενη  παράνομη πρακτική του. Μια πρακτική  που αντίκεινται ακόμη και στις σχετικές οδηγίες της 6ης Υ.Πε, η οποία πλέον καλείται να πάρει επίσημη και σαφή θέση για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τις προσωπικές επιλογές του συγκεκριμένου Διοικητή.
         

Περισσότερα στη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ της ερχόμενης ΔΕΥΤΕΡΑΣ και βεβαίως της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των μελών μας την ΤΕΤΑΡΤΗ 12/6/19.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ