Πρωτοδικείο Πατρών: Υποψήφιος Τοπικής Κοινότητας έφυγε με 100 σταυρούς επιπλέον! Είχε γίνει λάθος... Συνεχίζεται η επανακατεμέτρηση - Περισσότερες από 1200 οι αιτήσεις από τους υποψηφίους σε όλη την Αχαΐα

Πραγματικός χαμός γίνεται αυτές τις ημέρες στο Πρωτοδικείο Πατρών, καθώς υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι έχουν προσφύγει και ζητούν επανακαταμέτρηση των ψήφων!

Όπως φαίνεται μετά την αλλαγή έδρας στο συνδυασμό του νέου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη , όπου ο δικηγόρος Τάκης Παπαδόπουλος μπήκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αφήνοντας «εκτός» τον πολιτικό μηχανικό Παναγιώτη Τσώνη, καθώς μετρήθηκαν περισσότεροι από 100 σταυροί υπέρ του, άνοιξε η …όρεξη σε πολλούς.

Ετσι περισσότεροι από 1.000 υποψήφιοι που κατέβηκαν στις εκλογές πρώτου και δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης ζητούν από το Πρωτοδικείο να μετρήσει εκ νέου τις ψήφους που έλαβαν πιστεύοντας πως θα καταφέρουν να εκλεγούν έναντι συνυποψηφίων τους!  

Αποτέλεσμα το ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας να έχει γεμίσει σε σάκους ψηφοδελτίων και δικαστικούς υπαλλήλους να μετρούν και να ξανά μετρούν σταυρούς!

Να σημειωθεί πως μεταξύ των ενστάσεων, για επανακαταμέτρηση των σταυρών, είναι και των νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του Νίκου Παπαδημάτου…

ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ

Μεταξύ των ενστάσεων που συνολικά είναι περισσότερες από 1200, πολλές προέρχονται από υποψηφίους της δυτικής Αχαΐας. Σε μια περίπτωση μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ψηφοδέλτιο Τοπικής Κοινότητας, δεν είχαν καταμετρηθεί 100 σταυροί (!) προφανώς από λάθος στη μεταφορά το αριθμού. Το λάθος εντοπίστηκε και αποκαταστάθηκε.

Διαβάστε επίσης