Θανάσης Παφίλης: Απαράδεκτη η διαδικασία με την κατάθεση νομοσχεδίων πριν τις εκλογές

05/06/2019 | 11:07

«Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή τη διαδικασία. Τα νομοσχέδια τα οποία έρχονται, θα μπορούσαν να έχουν συζητηθεί το προηγούμενο διάστημα με άνεση και να έχουν ψηφιστεί. Το γεγονός ότι έρχονται τώρα και σοβαρά μάλιστα νομοσχέδια, ιδιαίτερα οι Κώδικες, μας δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητά τους.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ θα πάρει μέρος στη συνεδρίαση των Επιτροπών, θα καταγγείλουμε αυτό το γεγονός, θα πούμε τη θέση μας και δεν πρόκειται να πάρουμε μέρος στην ψηφοφορία» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ