Πάνος Ζάρλας: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία - Τραγική φιγούρα η μητέρα του - ΦΩΤΟ

Ήταν όλοι εκεί στο τελευταίο «αντίο», συντετριμμένη η Στέλλα Μιζεράκη

Για τη «γειτονιά των αγγέλων» πέταξε ο Πάνος Ζάρλας, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Και ήταν όλοι εκεί, για να συνοδεύσουν το χαμογελαστό παιδί στην τελευταία του κατοικία. Τραγική φιγούρα στην κηδεία, η μητέρα του 28χρονου, Στέλλα. Αλλά και ο πατέρας του, ο πατριός του, τα αδέλφια του, η συντετριμμένη Στέλλα Μιζεράκη με την οποία μπορεί να είχαν χωρίσει, όμως, διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Εκεί, στο τελευταίο «αντίο» ήταν και πολλοί συμπαίκτες του από το Power of Love, με τους οποίους έγινε φίλος και μετά το τέλος του ριάλιτι. Αλλά και όλο το χωριό βρέθηκε στο κοιμητήριο για να συνοδεύσει τον Πάνο Ζάρλα στην τελευταία του κατοικία. Το «αντίο» δύσκολο. Και πώς να μην είναι, όταν πρόκειται για ένα νέο παιδί. Και όπως όλοι δηλώνουν, από τα καλύτερα.

Όταν το λευκό φέρετρο βγαίνει από το Ιερό Ναό, "λυγίζουν" και οι πιο δυνατοί. Ο πόνος της απώλειας μεγάλος. Βουβά πρόσωπα, δακρυσμένα μάτια κι ένα τεράστιο «γιατί», στο χωριό του στη Λέσβο, όπου πέρασε τα ανέμελα παιδικά του χρόνια ο νικητής του POL.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάστε επίσης