Άμεσα μετεκλογικά

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΔΗ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΜΕΛΟΥΣ Του κιναλ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους του εκλεγμένους Περιφερειάρχες και Δημάρχους της χώρας.  Ιδιαίτερα στον Περιφερειάρχη της Δυτικής Ελλάδας και στο Δήμαρχο της Πάτρας, καθώς και όλων των δήμων του νομού Αχαΐας. Μια νέα εκκίνηση για τον τόπο μας σε αυτοδιοικητικό επίπεδο συγκεντρώνει τη θετική ενέργεια και τις ευχές όλων των πολιτών για καλή επιτυχημένη θητεία με έργο εποικοδομητικό, προοδευτικό και ανοιχτές πόρτες σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως εκλογικής προτίμησης.

Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα ειλικρινή συγχαρητήρια σε όλους τους συμπολίτες που συμμετείχαν ενεργά είτε ως υποψήφιοι είτε ως ψηφοφόροι και ενίσχυσαν με την προσπάθεια τους και την παρουσία τους τη δημοκρατία και την απαραίτητη για την ύπαρξη της πολυφωνία.

Ως ενεργό μέλος του Κινήματος Αλλαγής θα ήθελα να επισημάνω και να τονίσω το έντονο ενδιαφέρον όλων των πολιτών για το εσωκομματικό περιβάλλον του Κινήματος. Ενδιαφέρον και ανησυχία τέτοιας εντάσεως που ίσως να ξεπερνά σήμερα σε δημοσιότητα την αποτίμηση και τον σχολιασμό των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δίχως να σχολιάσω την προσωπική απόφαση του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου για αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, θα ήθελα να εστιάσω στο γεγονός της προσπάθειας εκ μέρους πολλών καλοθελητών εκτός του Κινήματος να φανούν βασιλικότεροι του βασιλέως , μη πείθοντας μας για τις αγνές φίλιες προθέσεις τους. Δίνουν την εντύπωση αναζήτηση της ευκαιρίας δημιουργίας κλίματος διάλυσης ή συρρίκνωσης του πολιτικού μας χώρου. Μάλλον μας φοβούνται.

Το Κίνημα Αλλαγής όχι μόνο θα αντέξει, αλλά είναι υποχρεωμένο να δώσει τον αγώνα ώστε η προοδευτική παράταξη να πρωταγωνιστήσει ξανά. Είναι απόφαση μας το άνοιγμα  μιας τεράστιας πόρτας για όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν απογοητευθεί από την πολιτική του Σύριζα για να συνταχθούν με το Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εκλογές. Για να ηττηθεί οριστικά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαχρονικός, ιδεολογικός μας αντίπαλος είναι η Νέα Δημοκρατία που αυξάνει τις δυνάμεις της γιατί το επιτρέπουν οι πολιτικές του Σύριζα. Είναι αναγκαίο για το Κίνημα Αλλαγής να γυρίσουν δίπλα μας οι προοδευτικοί πολίτες που αναζήτησαν μάταια αλλού την ελπίδα. Όλοι οι παρόντες σε μια εποχή που και οι στρατηγοί επιβάλλεται να γίνουν στρατιώτες πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, έμπρακτα για να επέλθει η κοινωνική, πολιτιστική, πολιτική, προοδευτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

 

Διαβάστε επίσης