Γρηγόρης Αλεξόπουλος για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Πάτρα: “Αναμφισβήτητος νικητής ο Κώστας Πελετίδης” – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Δήλωση του κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα:

Συγχαίρω τον Κώστα Πελετίδη για τη νίκη του και του εύχομαι καλή δύναμη στη συνέχεια της θητείας του.  

Δώσαμε έναν τίμιο, ευγενή αγώνα, με αξίες και αρχές.  Ήμασταν και παραμείναμε μέχρι το τέλος ένας συνδυασμός αυτοδιοικητικός, πολυσυλλεκτικός και  αδέσμευτος. Μόνη μας δέσμευση ήταν αυτή που αναλάβαμε απέναντι στην Πάτρα.

Με αυτές τις αρχές, θα πορευτούμε και σε όλη τη διάρκεια της δημοτικής θητείας που έρχεται. Με ήθος, σεβασμό, διάλογο, διάθεση συνεργασίας για το καλό της Πάτρας μας.

Εμείς δεσμευόμαστε από σήμερα για αυτό.

Ευχαριστούμε πολύ τους χιλιάδες συμπολίτες που μας ψήφισαν την πρώτη Κυριακή των εκλογών αλλά και όσους μας ψήφισαν στη σημερινή αναμέτρηση του β΄γύρου ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο διεύρυνσης που απευθύναμε για συσπείρωση των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έβαλαν στην άκρη τις διαφορές και κοίταξαν  αυτά που μας ενώνουν και τα οποία είναι τα περισσότερα. Είναι πάνω από όλα, η Πάτρα μας.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, όλους τους συνεργάτες μου σε αυτό το ωραίο ταξίδι που στάθηκαν δίπλα μου με πίστη, με πείσμα, με αγάπη για την πόλη, με προσήλωση στον αγώνα για μια καλύτερη Πάτρα, χωρίς να υπολογίσουν τον κόπο και τον χρόνο.

Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Η Πάτρα μας έχει ανάγκη όλους. Θα είμαστε όλοι παρόντες.

Γρηγόρης Αλεξόπουλος για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Πάτρα: "Αναμφισβήτητος νικητής ο Κώστας Πελετίδης" - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης