Πάτρα: Έπιασαν επ ' αυτοφώρω άτομα που "σταύρωναν" υποψήφιο σε εκλογικό τμήμα- Ένταση και τριβές στην παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου

Σοβαρό ζήτημα έχει ανακύψει στην παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελίες, φέρεται να είχε ομάδα που «σταύρωνε» υπέρ του ψηφοδέλτια σε εκλογικό τμήμα!

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν εκλογικοί αντιπρόσωποι άλλης παράταξης σε εκλογικό τμήμα της Εγλυκάδας, εντόπισαν το …συνεργείο του υποψηφίου να «σταυρώνει» ψηφοδέλτια, χωρίς όπως φαίνεται η δικαστική αντιπρόσωπος που είχε την ευθύνη της διαδικασίας να αντιληφθεί τι συνέβαινε.

Αμέσως έφθασε η νομική σύμβουλος της άλλης παράταξης, η οποία ωστόσο δεν κατέθεσε ένσταση κατά της διαδικασίας θεωρώντας το θέμα εσωτερικό ζήτημα της παράταξης Παπαδημάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος ζήτησε από το συγκεκριμένο τμήμα να μην καταμετρηθούν οι σταυροί του. Ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο εάν υπήρξε ανάλογο θέμα  με τον ίδιο υποψήφιο σε άλλα εκλογικά τμήματα!

Ανδρέας Νικολάου

 

Πάντως ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος της παράταξης Ανδρέας Νικολάου, μιλώντας στον ΜΑΧ ΦΜ , όχι μόνο παραδέχθηκε το περιστατικό, αλλά υποστήριξε πως ο ίδιος νεαρός υποψήφιος το έχει διαπράξει και σε άλλα τμήματα. Και σημείωσε χαρακτηριστικά πως πρέπει να λάβει θέση για το μείζον ζήτημα ο επικεφαλής του συνδυασμού, παράλληλα τόνισε πως ο ίδιος δεν θα καθίσει στις θέσεις του δημοτικού συμβουλίου δίπλα -δίπλα με έναν «λαθροχείρα», όπως είπε.

Σε ανάλογο πνεύμα κινήθηκε και ο υποψήφιος του συνδυασμού Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, που σημείωσε πως εάν ισχύουν όσα καταγγέλθηκαν πρέπει να ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα.

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

 

Παράλληλα ζήτησαν να επιληφθεί το θέματος και η τοπική οργάνωση της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ