Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε ένα δείπνο με τον George και την Amal Clooney

Ο George και η Amal Clooney ανοίγουν τις πόρτες του σπιτιού τους, στη λίμνη Κόμο, για ένα ζευγάρι, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν δωρεές για το ίδρυμα Clooney, που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, ετοίμασε ένα επικό βίντεο- πρόσκληση για την προώθηση αυτού του δείπνου, στο οποίο έπειτα από εντολή σκηνοθέτη συστήνεται στο κοινό ως ο σύζυγος της Amal Clooney. 

«Είμαι ο George Clooney και είμαι εδώ για να σας προσκαλέσω στην Ιταλία, με τη σύζυγό μου κι εμένα», ξεκινά στο βίντεο ο ηθοποιός, αλλά ο σκηνοθέτης τον κόβει και του ζητά να ακολουθήσει το σενάριο. Ο λόγος; Ο κόσμος αγαπά την Amal και αυτή πουλάει, του εξηγεί. 

Και ο George τότε αρχίζει εκ νέου: «Γεια, είμαι ο σύζυγος της Amal Clooney, George, και θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη λίμνη Κόμο», λέει ο 58χρονος ηθοποιός, ενώ μεταξύ άλλων υπόσχεται- ακολουθώντας υποχρεωτικά το σενάριο- ότι οι τυχεροί θα συζητούν με την Amal για τη δικαιοσύνη, ενώ εκείνος θα σερβίρει ήσυχα το δείπνο.


Κι αν όλα αυτά δεν είναι ικανά να πείσουν κάποιους να κάνουν δωρεά και να μπουν στην κλήρωση, ο Clooney δίνει ένα ακόμη κίνητρο. «Έχω και το τηλέφωνο του σπιτιού του Brad Pitt, μπορώ να σας το δώσω».

Διαβάστε επίσης