Αυτοκτονία 14χρονης: Βρήκαν ροζ βίντεο με δεύτερη ανήλικη που "καίει" τον 43χρονο

βρισκεται προφυλακισμένος

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 43χρονο που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο την περασμένη Πέμπτη.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι η 14χρονη δεν ήταν το μόνο θύμα του. Ο 43χρονος άνδρας φέρεται να είχε σχέση για ενάμιση χρόνο στο παρελθόν και με μία άλλη μαθήτρια.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όταν συνελήφθη ο 43χρονος, οι Αρχές ανακάλυψαν μέσα σε φωτογραφική μηχανή βίντεο ερωτικού περιεχομένου με μια δεύτερη ανήλικη. Όταν την κάλεσαν για κατάθεση, το κορίτσι παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με τον 43χρονο από την ηλικία των 14 ετών και για περίπου ενάμιση χρόνο.

Ισχυρίστηκε ότι της φερόταν τρυφερά και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη στενή τους σχέση. Στην ερώτηση αν γνώριζε ότι ο 43χρονος τη μαγνητοσκοπούσε η κοπέλα έδωσε θετική απάντηση.

Ο κατηγορούμενος όταν συνελήφθη αρνήθηκε τις ερωτικές σχέσεις με τις ανήλικες. Όταν όμως του έδειξαν το video, αναγκάστηκε να τις παραδεχτεί. Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται για την υπόθεση καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει και τρίτη ανήλικη θύμα του 43χρονου.

Οι δικοί του άνθρωποι είναι σε σοκ μετά τις αποκαλύψεις, ενώ δεν τον έχει επισκεφθεί κάποιος από την ημέρα που συνελήφθη.

Κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι στο σχολείο της 14χρονης

Κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης το σχολείο όπου πήγαινε η άτυχη 14χρονη και στάθηκαν δίπλα στο πλευρό των μαθητών. Τα παιδιά συγκλονισμένα άφησαν ένα λουλούδι στο θρανίο της 14χρονης.

Πώς φέρεται να προσέγγιζε τις ανήλικες ο 43χρονος

Την ίδια στιγμή μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  συμμαθήτρια της άτυχης κοπέλας περιέγραψε πώς ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ προσέγγιζε τις ανήλικες.

Όλοι έβλεπαν τη 14χρονη να κάνει παρέα με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερό της άνδρα. Κανείς δε φανταζόταν όμως ότι η σχέση τους ήταν ερωτική.

«Γενικά μας φερόταν πολύ καλά. Ήταν φιλικός και φερόταν σε όλους με τον ίδιο τρόπο. Μιλούσε λίγο πιο ελεύθερα με μερικές φίλες μου. Μπορούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Μερικές φορές τα κορίτσια καθόντουσαν πίσω από τον πάγκο και συζητούσαν. Βρίζανε και μερικές φορές» δήλωσε συμμαθήτρια της 14χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το χρονικό της υπόθεσης που σόκαρε την κοινή γνώμη

Η 14χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου. Λίγες μέρες πριν οι γονείς της είχαν ανακαλύψει ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν 43χρονο γείτονα και κατήγγειλαν το γεγονός στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση τους δε σταμάτησε κάτι που έμαθαν οι γονείς της. Η 14χρονη, ψυχολογικά φορτισμένη, μετά από τη σύλληψη του 46χρονου πήγε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Αυτόπτες μάρτυρες που ήταν εκεί, είπαν ότι είδαν το κορίτσι να ασχολείται με το κινητό του τηλέφωνο και όταν άρχισε να πλησιάζει το τρένο, έπεσε στις γραμμές με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το κορίτσι άφησε, επίσης, ένα σημείωμα το οποίο απευθύνεται στον 43χρονο και εξηγεί τους λόγους που της οδήγησαν στην τραγική αυτή απόφαση και αποκαλύπτει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης