Περισσότερη Ευρώπη, περισσότερη πρόοδος

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΔΗ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Με μεγάλη ικανοποίηση είδαμε τη μαζική συμμετοχή του ελληνικού λαού στις κάλπες των ευρωεκλογών. Μια συμμετοχή που δείχνει την επιθυμία των πολιτών για περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη. Είναι υγιές και ευπρόσδεκτο το γεγονός της διαφορετικής άποψης. Πολύ σημαντική για όλους μας είναι καταγραφή της πτώσης των ακραίων αντιδημοκρατικών φωνών.

Το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη και αυτό καταγράφεται στις κάλπες όχι μόνο της Ευρωβουλής, αλλά και στις κάλπες των Δήμων και των Περιφερειών της χώρας, όπου κατά κανόνα πλειοψηφικές είναι οι δυνάμεις του ευρωπαϊκού προσανατολισμού.

Στο ερώτημα ποια Ευρώπη θέλουμε εμείς το Κίνημα Αλλαγής απαντάμε ότι θέλουμε μια Ευρώπη ανοιχτή στη διαφορετικότητα, σοσιαλιστική, δημοκρατική δίχως αποκλεισμούς και ξενοφοβία. Ο σεβασμός στον άνθρωπο, στον πολίτη και η αλληλεγγύη των λαών είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτες προϋποθέσεις μιας υγιούς, αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων και λαών.

Το Κίνημα Αλλαγής τρίτο κόμμα με σταθερά ανοδική τάση εγγυάται και ενισχύει τη δημοκρατία, την πρόοδο πείθοντας όλο και περισσότερους πολίτες ότι οι δήθεν αριστερές και οι αυθεντικά συντηρητικές πολιτικές δεν είναι εκείνες που δίνουν λύσεις και προοπτική. Ο αγώνας δρόμου γίνεται για να πειστούν οι πολίτες πρώτα από εμάς , πριν πειστούν από τα γεγονότα.

Το όραμα μας για την Ελλάδα και την Ευρώπη είναι κοινό με το όραμα μας για τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Δίνουμε τον αγώνα καθημερινά με τους φίλους μας στις γειτονιές, στα χωριά, στις πόλεις , στις περιφέρειες να ενισχυθούν οι δυνάμεις της προόδου, οι δυνάμεις των αποτελεσμάτων και της προοπτικής, οι δυνάμεις του τοπικού και συνάμα ευρωπαϊκού οράματος για ανάπτυξη και ευημερία.

Προσωπικά οραματίζομαι και διεκδικώ την πόλη μου, την Πάτρα μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα απαλλαγμένη από τη μιζέρια και την υποκρισία μέσα σε μια προοδευτική παραγωγική περιφέρεια ώστε να έχουμε και δικαίωμα στην πρόοδο και αποτέλεσμα. Ο αγώνας συνεχίζεται κάθε μέρα και μέχρι την ερχόμενη Κυριακή σε δημοτικό και περιφερειακό επίπεδο, μετέπειτα σε εθνικό διεκδικώντας ένα ολοκληρωμένο όραμα φυγής προς τα εμπρός. Η προσκόλληση σε δογματικές και συντηρητικές πολιτικές δεν ταιριάζει στους δημοκρατικούς, προοδευτικούς πολίτες της Πάτρας και της Αχαΐας. Παλεύουμε δυνατά και όλα γίνονται έτσι δυνατά. Για την Πάτρα, τη Δυτική Ελλάδα,για το μέλλον σε μια σύγχρονη Ελλάδα μέσα σε μια δημοκρατική σοσιαλιστική Ευρώπη.

 

Διαβάστε επίσης