Τρομακτικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στη Λέσβο

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στη Λέσβο. Συγκεκριμένα, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στον δρόμο προς την Παναγιούδα Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκαν μετωπικά, όταν η μία επιχείρησε προσπέραση και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως δείχνουν τα στοιχεία και οι τρεις δε φορούσαν κράνος.

Συγκεκριμένα, μία μηχανή μεγάλου κυβισμού με επιβάτη έναν 40χρονο άνδρα από τα Μυστεγνά με κατεύθυνση προς τη Μυτιλήνη , συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη μηχανή επίσης μεγάλου κυβισμού , στην αντίθετη κατεύθυνση , που οδηγούσε ο 29χρονος από τα Πάμφιλα με συνεπιβάτιδα μια 16χρονη. Στη συνέχεια η δεύτερη μηχανή έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Όπως όλα δείχνουν ο θάνατος για τους τρεις ανθρώπους ήταν ακαριαίος ενώ από το αυτοκίνητο τραυματίστηκαν οι δύο επιβάτες.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι ο αδελφός του ενός οδηγού της μηχανής είχε σκοτωθεί πριν από λίγα χρόνια σε τροχαίο σχεδόν στο ίδιο σημείο.

Διαβάστε επίσης