Πάτρα: Αντίστροφη μέτρηση προς την κάλπη - Σήμερα οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις υποψηφίων - Ποιοι και που μιλάνε

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Δυο ημέρες πριν την διεξαγωγή των Αυτοδιοικητικών εκλογών και των Ευρωεκλογών του 2019 και οι υπόψηφιοι και τα επιτελεία τους έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Σήμερα στην Πάτρα θα πραγματοποιηθούν πέντε συνολικά κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Με ομιλία του Απόστολου Κατσιφάρα στην Πάτρα θα κλείσει ο κύκλος των προεκλογικών συγκεντρώσεων του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην
Πρόοδο». Ο επικεφαλής του συνδυασμού θα μιλήσει στις 7.30 το απόγευμα στο Εκλογικό Κέντρο (Πλατεία Γεωργίου Α’ αρ. 28).

pic_-_katsifaras-3.jpg

O κ. Κατσιφάρας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Στηρίζουμε την Οικογένεια»που απευθύνεται σε όσους χτυπήθηκαν από την κρίση. Επίσης θα εστιάσει στονολοκληρωμένο σχεδιασμό για την επόμενη μέρα, με έτοιμες παρεμβάσεις πουαφορούν στη βελτίωση των υποδομών, αλλά και στην ανάδειξη των παραγωγικών,τουριστικών και πολιτιστικών δυνατοτήτων της περιοχής.

Ακόμη, αναφορά θα κάνει στα έργα που ολοκληρώθηκαν απ’ την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην περιοχή, αλλά και στις καταστατικές αρχές και επιδιώξεις τουσυνδυασμού του.

Για τις 8 σήμερα το βράδυ στο εκλογικό κέντρο (Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου), έχει προγραμματιστεί η κεντρική εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων και επικεφαλής του συνδυασμού "Πάτρα Ενωμένη" Νίκου Παπαδημάτου."Πάμε για την νικηφόρα μάχη της πρώτης Κυριακής και την μεγαλειώδη νίκη της δεύτερης Κυριακής. Πάμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την Πάτρα μας», αναφέρει σε μήνυμα του ο κ. Παπαδημάτος

60758254_369644883902249_4151774791453376512_n_0.jpg

Στη συγκέντρωση θα παραστεί και θα χαιρετήσει ο πρώην υπουργός Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος , δηλώνοντας την αμέριστη στήριξη του στο Νίκο Παπαδημάτο και εκφράζοντας την απόλυτη βεβαιότητά του για τη νίκη του υποψηφίου Δημάρχου.

Mε ομιλία στις 8 το βράδυ στα Ζαρουχλέϊκα θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία ο Δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού "Λαϊκή Συσπείρωση" Κώστας Πελετίδης.

pelet.jpg

Με σύνθημα "μαζί, εγώ και εσύ μπορούμε τα πάντα" ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Πάτρα" Νίκος Νικολόπουλος, θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση, στις 7.30μμ στο Royal Patras.

c6af8886a640a98feb629de6ff90cac6.jpg

Στο εκλογικό κέντρο της Ανυπότακτης Πολιτείας  απόψε στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική συγκέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων και επικεφαλής του συνδυαμού Χρήστου Πατούχα.

patouxas.jpg

Η Ανυπότακτη Πολιτεία καλεί όλους τους φίλους και τους υποστηρικτές της αλλά και τους ψηφοφόρους που διατηρούν επιφυλάξεις για την επιλογή τους στην κάλπη των Δημοτικών εκλογών. Στη συγκέντρωση θα απευθύνουν χαιρετισμούς στελέχη της Ανυπότακτης Πολιτείας και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Χρήστου Πατούχα.

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει μπαρ με μουσική.

 

Διαβάστε επίσης