Τα κλοπιμαία “πρόδωσαν” τους δράστες της δολοφονίας του 87χρονου στην Ίμβρο

23/05/2019 | 10:58

Στη σύλληψη έξι ατόμων που φέρονται ως δράστες της δολοφονίας του ηλικιωμένου Έλληνα Ζαφείρη Πινιάρη στην Ίμβρο προχώρησαν οι Αρχές, έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας Δαρδανελίων.

Κατά την έρευνα στα σπίτια των φερόμενων δραστών εντοπίστηκαν λίρες, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα του άτυχου 87χρονου από το Ευλάμπιο, καθώς και πλαστικές χειροπέδες, όπως αυτές με τις οποίες είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια του ηλικιωμένου, που βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του με εμφανή σημάδια από χτυπήματα.

Βάσει των ευρημάτων, φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των Αρχών ότι οι δράστες αναζητούσαν τις χρυσές λίρες και το μεγάλο κομπόδεμα που οι φήμες ανέφεραν ότι είχε το θύμα στην απομονωμένη αγροικία του. Αυτό που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό είναι εάν οι δράστες βρήκαν όντως τον φημολογούμενο θησαυρό του Ζαφείρη Πινιάρη σκάβοντας στον χώρο γύρω από το σπίτι του και χτυπώντας τον για να τους αποκαλύψει την κρυψώνα.

Η έρευνα των διωκτικών Αρχών συνεχίζεται και αναμένεται να εστιάσει στο πόσοι ήταν τελικά οι εμπλεκόμενοι στον βασανισμό και στη δολοφονία του ηλικιωμένου και τι κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι του.

Πηγή: Espresso

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ