Πάτρα: Ομιλία Κώστα Πελετίδη σε συγκέντρωση κατοίκων στην πλατεία Αγίας Σοφίας - ΦΩΤΟ

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

O Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης μίλησε χθες σε συγκέντρωση κατοίκων στην Πλατεία Αγίας Σοφίας.

Στην ομιλία του ανέφερε τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί και συγκεκριμένα την πλήρη ανακατασκευή των σχολικών συγκροτημάτων της περιοχής, τις παρεμβάσεις στους δρόμους και τις πλατείες, όπως την πλατεία Νόρμαν και το νέο χώρο που θα διαμορφωθεί στο Παλιό Λούνα Παρκ ως παιδότοπος και χώρος πρασίνου.

Αναφέρθηκε στην υπογειοποίηση του τρένου, τονίζοντας ότι οι αγώνες του πατραϊκού λαού και της Δημοτικής Αρχής φέρνουν αποτελέσματα, η περιοχή δεν θα διχοτομηθεί, το αντίθετο, θα έχει ένα γραμμικό πάρκο πολλών χιλιομέτρων για τις ανάγκες των κατοίκων.

Ανέφερε ότι για την  παραλιακή ζώνη προχωρά ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός και το επόμενο διάστημα θα αναπλαστεί για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του λαού της περιοχής και όχι των μεγαλοεπιχειρηματιών όπως προτείνουν οι διάφοροι υποψήφιοι «σωτήρες». Κατήγγειλε το εμπόριο ελπίδας που αυτές τις μέρες οργιάζει από υποψήφιους που για δεκαετίες βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης,  που μαζί με τις κυβερνήσεις και τα κόμματα που υπηρετούν έφεραν τη χώρα και την πόλη μας στη σημερινή τραγική κατάσταση.

Τόνισε ότι όσοι τάζουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» είναι απέναντι στο αίτημα του Δήμου για άμεση πρόσληψη 1.000 εργαζομένων, ώστε να ικανοποιηθούν ζωτικές ανάγκες των δημοτών.

Τέλος, κάλεσε τους συγκεντρωμένους να δώσουν απάντηση με την ψήφο τους, να γυρίσουν τη πλάτη στο παρελθόν, να μην επιτρέψουν στα συμφέροντα να κάνουν κουμάντο. Να ενισχύσουν αποφασιστικά τη «Λαϊκή Συσπείρωση» πλημμυρίζοντας τις κάλπες με τα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο, ωστε να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο.

bee_3143.jpg

bee_3158.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης