Επίσκεψη Παπαδημάτου στις επιχειρήσεις της Πάτρας που δέχθηκαν επίθεση κουκουλοφόρων (ΦΩΤΟ)

Ο Νίκος Παπαδημάτος δήλωσε την πλήρη στήριξη και συμπαράστασή του

Επίσκεψη στις επιχειρήσεις που τα ξημερώματα της Κυριακής δέχθηκαν επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων, με αποτέλεσμα να υποστούν εκτεταμένες ζημιές, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος», συνομίλησε με τους καταστηματάρχες, οι οποίοι εξέφρασαν την δυσφορία τους, αλλά παράλληλα και την αγωνία τους για την κατάσταση που βιώνουν.

Ο Νίκος Παπαδημάτος δήλωσε την πλήρη στήριξη και συμπαράστασή του, επαναλαμβάνοντας πως δεν μπορεί η «βιτρίνα» του κέντρου της Πάτρας να γίνεται έρμαιο ορισμένων που «τα σπάνε», γιατί κινούνται ασύδοτα.

Ενώ υπογράμμισε , αυτό που με δηλώσεις του καυτηρίασε από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα έκτροπα και ήταν ο μόνος που εξέδωσε ανακοίνωση.

«Όλα αυτά είναι απότοκα της αδυναμίας της δημοτικής αρχής που επί 5 χρόνια δεν μπορεί να πάρει στην κατοχή της  τον χώρο του πρώην παραρτήματος που της ανήκει! Δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε διάφορα άτομα να μετατρέπουν την περιοχή σε άνδρο τους και τον συγκεκριμένο χώρο σε κρυσφύγετό τους.

Εμείς ως «Πάτρα Ενωμένη», μετά τη νικηφόρα εκλογική αναμέτρηση, δεσμευόμαστε πως στους άμεσους στόχους μας θα είναι η επιστροφή του χώρου στο Δήμο και η δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου πολιτισμού και ιστορίας του φοιτητικού κινήματος, όπως είχε προτείνει ο αείμνηστος αντιδήμαρχος Δημήτρης Αθανασίου, από τους πρωτοπόρους της φοιτητικής εξέγερσης στην Πάτρα, κατά της Δικτατορίας».  

Διαβάστε επίσης