Πάτρα: 11 προσαγωγές για τις καταστροφές σε επιχειρήσεις στο κέντρο - Καμία σύλληψη - ΦΩΤΟ

ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΙΣ "ΠΛΗΓΕΣ " ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ

Έντεκα άτομα προσήχθησαν σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, μετά τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν σε εμπορικά καταστήματα επί της οδού Μαιζώνος και στους πεζόδρομους της Αγίου Νικολαου και Ρήγα Φεραίου.

Καταδρομική επίθεση σε καταστήματα σε Μαιζώνος, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου -Γυαλιά καρφιά επιχειρήσεις - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Oι προσαχθέντες παρέμειναν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Σοβαρές ζημιές σημειώθηκαν σε 11 συνολικά καταστήματα, όπου οι δράστες στοχοποίησαν και έσπασαν τις τζαμαρίες με ρόπαλα. Εκτιμάται πως πρόκειται για μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου που προχώρησαν σε αυτή την κινηση ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχιζονται για τον εντοπισμό και τη συλληψη των δραστών. Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει υλικό από κάμερας ασφαλείας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για φθορές ξένης ιδιοκτησίας

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, φορώντας κουκούλες και κρατώντας αντικείμενα προκάλεσαν φθορές σε (11) εμπορικά καταστήματα.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών πραγματοποιήθηκαν έντεκα προσαγωγές ατόμων.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών

maizonos6_0.jpg

riga_feraiou5_0.jpg

riga_feraioy_1.jpg

tzamaria_0.jpg

tzamaria7_0.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης