Σήμερα στην Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

θα μιλήσει στην ΕΑΠ

Βαρύνουσας σημασίας χαρακτηρίζεται η επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου στην Πάτρα, μια εβδομάδα πριν την εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου.

Ο τοπικός κομματικός μηχανισμός βρίσκεται υπατμόν για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης με κεντρικό ομιλητή τον κ. Μητσοτάκη, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο Στάδιο της ΕΑΠ. 

patraad_banner_300x250.png

Η επίσκεψη και ομιλία Μητσοτάκη, σκοπό έχει να ενισχύσει τις υποψηφιότητες των Νίκου Παπαδημάτου και Νεκτάριου Φαρμάκη στο Δήμο Πατρέων και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αντίστοιχα, απευθύνοντας παράλληλα πρόσκληση προς το εκλογικό σώμα για αφύπνιση και ενεργοποίηση, επισημαίνοντας πως είναι η ώρα η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα τόσο στο εσωτερικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που προσφάτως δήλωσε πως "η κάλπη των ευρωεκλογών είναι εθνική κάλπη", αναμένεται να απευθύνει κάλεσμα ώστε το μήνυμα της ευρωκάλπης της 26ης Μαΐου να είναι ένα μήνυμα πάρα πολύ ισχυρό. Όχι απλά ένα μήνυμα αποδοκιμασίας του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να είναι ένα μήνυμα ισχυρής στήριξης της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης