Αλέξης Χαρίτσης: Kανένα ζήτημα ως προς τη διαφάνεια και το αδιάβλητο των εκλογών

18/05/2019 | 16:31

“Στελέχη της ΝΔ υπέπεσαν σε ένα βαρύτατο θεσμικό ατόπημα. Έφτασαν να αμφισβητήσουν εκ των προτέρων την ακεραιότητα της εκλογικής διαδικασίας, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά από το 1974 μέχρι σήμερα. Αυτές οι πρωτοφανείς στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας δηλώσεις, δεν πλήττουν την Κυβέρνηση. Προσβάλουν πρωτίστως όλους όσοι είναι επιφορτισμένοι με τη διενέργεια των εκλογών: τους δικαστικούς αντιπροσώπους, τον Άρειο Πάγο, τα στελέχη της δημόσιας διοίκησης. Ήδη το συντονιστικό των Δικηγορικών Συλλόγων απάντησε σε οξύτατους τόνους στον κ. Αυγενάκη” δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Η Επόμενη Μέρα».

“Η δημοκρατία και οι θεσμοί δεν μπορούν να θυσιάζονται στον βωμό μικροκομματικών σκοπιμοτήτων. Είναι θετικό ότι, έστω και με καθυστέρηση, ο κ. Μητσοτάκης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και ανακάλεσε τα στελέχη του στην τάξη, επισημαίνοντας το αυτονόητο: ότι δεν τίθεται απολύτως κανένα ζήτημα ως προς τη διαφάνεια και το αδιάβλητο των εκλογών” τόνισε.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)