Κωνσταντοπούλου: Η 13η σύνταξη είναι σαν ασπιρίνη για τον καρκίνο

“Αυτά είναι ασπιρίνες για τον καρκίνο, αυτά είναι σαν να σου πάρω το σπίτι και να σου δίνω μετά μία καρέκλα να κάτσεις στον δρόμο, είναι μία προσβολή και στη νοημοσύνη μας, αλλά κυρίως είναι μία προσβολή στην αξιοπρέπεια και την περηφάνια των Ελλήνων πολιτών” είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με την 13η σύνταξη.

“Εγώ πιστεύω στην περηφάνια των Ελλήνων στην αξιοπρέπεια τους και είμαι βέβαιη ότι ούτε εξαγοράζονται, ούτε μπερδεύονται από τέτοια τρικ”, δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Κωνσταντοπούλου.

“Επιχειρείται εκατέρωθεν από τους δύο δήθεν μονομάχους να φτιαχτεί ένα ψευτοδίλημμα, το ψευτοδίλημμα που λέει ‘σκέψου μην βγει ο άλλος, εάν δεν ψηφίσω αυτόν θα βγει ο άλλος’. Εμείς κάνουμε μία καμπάνια και μιλάμε στον κόσμο και του λέμε ‘προσοχή οι ευρωεκλογές δεν είναι βουλευτικές εκλογές, ούτε κυβέρνηση βγάζουν, ούτε κυβέρνηση ρίχνουν’. Οι Ευρωεκλογές είναι για το Ευρωκοινοβούλιο και μόνο. Εμείς ζητάμε την ψήφο για να πάμε να συγκρουστούμε για τα συμφέροντα της πατρίδας μας, για να υπερασπιστούμε τον λαό μας, όπως έχουμε κάνει στο παρελθόν και κάνουμε μέχρι τώρα”, σημείωσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

 

 

Διαβάστε επίσης