Νίκος Βουρλιώτης: Η συναυλία έκπληξη και το μήνυμα για την Αγία Βαρβάρα – «Santa δε σε ξέχασα»

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία, τραγουδιστής και ηθοποιός, Νίκος Βουρλιώτης, δίνει τον δικό του αγώνα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, καθώς συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρου Μίχου. Σ΄το ίδιο ψηφοδέλτιο είναι υποψήφιος και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Χρήστος Πατσατζόγλου. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Νίκος Βουρλιώτης (NiVo) και ο Χρήστος Πατσατζόγλου, και οι δύο με καταγωγή από την Αγία Βαρβάρα, αποδέχτηκαν την πρόσκληση του πρώην Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας και εκ νέου υποψήφιου δήμαρχου, κ. Λάμπρου Μίχου, να συμμετέχουν στις Δημοτικές Εκλογές 2019. Χρήστος Πατσατζόγλου και Νίκος Βουρλιώτης, αποδεικνύουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους για τον τόπο που μεγάλωσαν και τον τόπο που τους ανέδειξε, και αποφάσισαν να προσφέρουν, ο καθένας με τις δυνάμεις του, στο συνδυασμό του επί σειρά ετών δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρο Μίχου.

Μόλις πριν λίγες μέρες, μάλιστα, ο Νίκος NiVo Βουρλιώτης, με μία ανάρτηση στο Facebook δίνει και το σύνθημα για μία «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά».
«Τι είχα και τι έχασα Σάντα δεν σε ξέχασα…»
«Πριν από 14 χρόνια όταν έγραφα αυτό το τραγούδι, η Αγία Βαρβάρα είχε ήδη αλλάξει μορφή και αποκτήσει επιτέλους την προσωπικότητα μιας σύγχρονης, ανθρώπινης πόλης.
Εμπνευστής και πρωτεργάτης αυτού του οικοδομήματος ήταν ο Δήμαρχος της πόλης Λάμπρος Μίχος. Δυστυχώς, όλα γκρεμίστηκαν όταν έφυγε.
Για αυτό σήμερα είμαι δίπλα στον Λάμπρο Μίχο που επιστρέφει για να γίνει η Αγία Βαρβάρα «Πρώτη Ξανά»!
Εγώ δεν ξεπέρασα ούτε προσπέρασα τη Santa. Γιατί γεννήθηκα και ανδρώθηκα εδώ. Επιστρέφω την εμπειρία από τη διαδρομή μου, εδώ, που ξεκίνησα. Για να μπορέσουν και άλλοι να κάνουν το δικό τους ξεκίνημα.
Έχουμε σχέδιο, όραμα και κυρίως τη θέληση να αλλάξουμε σελίδα και να επαναφέρουμε την Αγία Βαρβάρα στη θέση που της αξίζει».

Ο Νίκος Βουρλιώτης, μάλιστα, θα δώσει και μία συναυλία – έκπληξη το Σάββατο 18 Μαϊου στην Αγία Βαρβάρα, και όπως αναφέρει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook «Εγώ θα επικοινωνήσω μαζί σας με τον τρόπο που ξέρω καλύτερα… Αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου στις 20:00’, στο «Συντριβάνι» στην Αγία Βαρβάρα.»