Πάτρα: Οι απατεώνες των δήθεν τροχαίων ξαναχτύπησαν - Με σπαρακτική φωνή παρίστανε την κόρη που σκότωσε παιδάκι

"Μαμά σώσε με" άκουσε στο ακουστικό της μια 55 χρονη γυναίκα χθες βράδυ. 

"Προκάλεσα τροχαίο και σκότωσα ένα παιδάκι, βοήθησέ με" συνέχισε με κλάμματα η απατεώνας που είχε επικεντρωθεί στο επόμενο θύμα της. 

Η γυναίκα στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τα έχασε για λίγο. Συμπτωματικά η 30χρονη κόρη της είχε φύγει από το σπίτι με το αυτοκίνητο της μισή ώρα πριν το τηλεφώνημα. 

"Τι έχει συμβεί;" ρώτησε η γυναίκα για να λάβει την απάντηση πως πρέπει να πληρώσει για να αφήσουν ελέυθερη την κόρη της που δήθεν είχε σκοτώσει ένα μωρό παιδί σε τροχαίο. 

Η 55χρονη όταν κατάλαβε πως αυτή δεν ήταν η κόρη της και φυσικά συνδύασε τα γεγονότα με όλα αυτά τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό και τις προειδοποιήσει της αστυνομία έκλεισε αμέσως το τηλέφωνο. 

Μιλώντας στο Tempo24.news η 55χρονη αναφέρει πως μπορεί να μην την έπεισαν οι απατεώνες να τους δώσει χρήματα αλλά η ταραχή που πέρασε ήταν έντονη. 

"Ακούς κλάμματα και φωνές στο τηλέφωνο, δεν γίνεται να μην ανησυχήσεις. Την φωνή του παιδιού μου θα την αναγνώριζα αλλά αυτοί ποντάρουν στην ταραχή που σου προκαλούν και τα χάνεις" 

Η Αστυνομία έχει εκδόσει πολλές φορές ανακοινώσεις γι αυτά τα δήθεν τροχαία και τα τηλεφωνήματα που θα πρέπει να τα αγνοείται. 

 

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΑΡΑΤΟΥ 

Διαβάστε επίσης