A Tale of a Bloody Guitar από την ομάδα Bad Eggs στο θέατρο act

Η θεατρική ομάδα Bad Eggs παρουσιάζει το πρωτότυπο θεατρικό έργο  A tale of a bloody Guitar στο θέατρο act από 21 έως 25 και 27 έως 29 Μαΐου στις 22.00

Μετά από μια ακόμα χρονιά μαθημάτων με αντικείμενο το θέατρο της επινόησης (devised theater), η ομάδα αφού έγραψε τα κείμενα, συνέθεσε τη μουσική, έφτιαξε τα σκηνικά και σχεδίασε τους φωτισμούς, σας περιμένει σε μια μαύρη κωμωδία για την κατάχρηση εξουσίας, το ρατσισμό και τη βία.

Η κιθάρα, σαν σύμβολο εξουσίας, γίνεται η αιτία όλων των δεινών ενός πληρώματος, ενός καραβιού, μιας κάποιας εθνικότητας, μιας κάποιας εποχής.

«μια ρόδα κάνει κύκλους γύρω-γύρω, τι πολλούς…»

 

A tale of a bloody Guitar

από την ομάδα Bad Eggs στο θέατρο act
21 έως 25 Μαΐου και 27 έως 29 2019 στις 22:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 2610272037 και 6936122263

ΕΜΨΥΧΩΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ/ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ : ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣΚΑΣ : ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΦΩΤΙΣΜΟΙ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΕΙΜΕΝΑ : BAD EGGS

Ευχαριστούμε θερμά την Ελευθερία Θανάση και τη Βιβή Φωτοπούλου για την έμπρακτη υποστήριξη.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: “MONO”, “ΒΑΚΡΩΣ”, “SPIDERNET”, “ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ”, “TRAFFIC”, “Ακροβάτης”

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Πελοπόννησος, pelop.gr , thebest.gr, Τέταρτο, Άρωμα FM, happyweek.gr,  presspop.gr, patrasevents.gr, άνοιξηfm, Sidoux café, Δίηχο, tempo24, Cafe Cinema, Συνδετήρας,  pelopolitismos.wordpress.com, The locals.gr, upfm, απτάλικο, jambacopy, locale, sinradio.gr, city café

ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ: GALAXY CITY CENTER HOTEL, NoiseBoxStudio, THE BESTNEWS

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Η ομάδα Bad Eggs δημιουργήθηκε το 2007 από τον Ιωάννη Αναστασόπουλο και ασχολείται με το θέατρο της επινόησης (devised  theater). Ανέβασε τις παραστάσεις «Ο δισέγγονος του Δον Ζουάν» 2007 και «Το λεξιλόγιο των ηλιθίων» 2012. Το 2016 μαζί με την θεατρολόγο Ελένη Λαδά ξεκινούν εκ νέου τη διδασκαλία και ανεβάζουν τις παραστάσεις «Οι κλουβίοι» 2017 και «Κούκλες / μια σπουδή για το που πήγε ο σουρεαλισμός» 2018.

Διαβάστε επίσης