Ο συγγραφέας Χρήστος Δημόπουλος στο 16ο Δημοτικό Πάτρας

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, το 16ουΔημοτικό Σχολείο Πατρών – Κωστής Παλαμάς, είχε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τον γνωστό συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Χρήστο Δημόπουλο, παρουσιαστή παλιότερα της αγαπημένης εκπομπής «Ουράνιο τόξο» και τώρα της εκπομπής τα «1.000 Χρώματα του Χρήστου».

 Οι μαθητές των τεσσάρων πρώτων τάξεων γνώρισαν και συνομίλησαν με το συγγραφέα, μίλησαν για τον καθηγητή Ήπιο Θερμοκήπιο για τη Γοργόνα Ελισσώ και άλλους αγαπημένους ήρωες των βιβλίων του. Ο κ. Χρήστος Δημόπουλος παρουσίασε όμορφες ιδέες για κατασκευές που ενθουσίασαν.

Στο τέλος της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του  ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ KA2 με τίτλο “L-ORATORY” σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Discover, ο κ. Δημόπουλος υπέγραψε δικά του βιβλία στα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ αρκετοί ήταν και οι γονείς που ζήτησαν να τον γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του, αφού τον γνωρίζουν από τα δικά τους παιδικά χρόνια. Φεύγοντας έδωσε την υπόσχεση να ξανάρθει στο Σχολείο σύντομα και με νέους ήρωες.