Το ομοφοβικό μήνυμα που έκανε έξαλλο τον Καπουτζίδη – ΦΩΤΟ

16/05/2019 | 23:10

Το ομοφοβικό μήνυμα που έστειλε ένας follower του Γιώργου Καπουτζίδη στο Instagram έκανε έξαλλο τον ηθοποιό και παρουσιαστή της Eurovision.

Ένας χρήστης έγραψε στον ηθοποιό: «Συγχαρητήρια για εχθές στην Eurovision που φιλιόσαντε άντρες και έλεγες η αγάπη δεν έχει όρια… όχι συγχαρητήρια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Προσπαθείτε να περάσετε (το) αφύσικο για φυσιολογικό… Το φυσιολογικό είναι να φιλιέται ένας άντρας με γυναίκα…».

«Το φυσιολογικό είναι να μην ξαναστείλεις μήνυμα σε άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Και δεν προσπαθώ να περάσω απολύτως τίποτα. Εσύ προσπαθείς να μου επιβάλεις τη γνώμη σου για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Και τη γνώμη σου την έχω χεσμένη. Και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που είδες να φιλιούνται. Άντε και μην ξαναστείλεις. Όρεξη είχα νομίζεις να διαβάζω τις μ… σου», του απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μάλιστα, δημοσίευσε τη συνομιλία τους στην ιστορία του στο Instagram, αποκαλύπτοντας το περιστατικό, ενώ δεν δίστασε να παρακαλέσει, όσους έχουν τις ίδιες απόψεις με τον «Θανάση» να τον κάνουν unfollow από το Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία:

enikos.gr

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»

Co-parenting: Μπορεί μια οικογένεια να παραμείνει ενωμένη ακόμα κι όταν η σχέση των γονιών τελειώσει;

Χρυσές Σφαίρες και για τα Podcast

Βρετανία: Η κυβέρνηση σχεδιάζει να περιορίσει τις βίζες εργασίας μόνο σε πτυχιούχους

Χριστοδουλίδης: Θα μπούμε στο Σένγκεν το 2026