«Άκυρο» από Κογκρέσο σε Τραμπ! Δεν δίνει έγκριση για πόλεμο με το Ιράν

16/05/2019 | 21:07

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων βάζοντας φρένο στις ορέξεις του Τραμπ, εν μέσω της κλιμακούμενης έντασης στις σχέσεις της Ουάσινγκτον με την Τεχεράνη.

Η Δημοκρατική Νάνσι Πελόζι, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε ότι η κυβέρνηση αναμένεται να ενημερώσει αργότερα σήμερα τους κορυφαίους βουλευτές και γερουσιαστές των δύο κομμάτων –την αποκαλούμενη «Ομάδα των Οκτώ»– για τις εξελίξεις στο Ιράν.

newsit.gr

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της