Body scrub από μήλο για λαμπερό δέρμα!

Είναι γνωστό πως τα μήλα αποτελούν ένα διατροφικό θησαυρό καθώς είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία και αντιοξειδωτικά. Το μήλο όμως μπορεί να κάνει θαύματα και στην επιδερμίδα σου και τώρα που είναι η εποχή τους, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτή την απλή συνταγή για να φτιάξεις μόνη σου ένα σπιτικό body scrub, που θα σου χαρίσει λάμψη αμέσως μετά την απολέπιση.

Τα μήλα είναι πολύ πλούσια σε κολλαγόνο, και με αυτό τον τρόπο μπορούν να κάνουν το δέρμα μας να ακτινοβολεί. Ταυτόχρονα, ενυδατώνουν την επιδερμίδα, ενώ περιέχουν βιταμίνη Α και C, αλλά και ένα ένζυμο το οποίο βοηθάει στην απολέπιση της επιδερμίδα μας.

Υλικά:

4 κουτ. της σούπας μαύρη ζάχαρη
1 μεσαίο μήλο, πολτοποιημένο χωρίς τα κουκούτσια
½ κουτ.του γλυκού κανέλα

Εκτέλεση: 

Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και απλώνετε τη μάσκα σε βρεγμένο δέρμα. Τρίβετε το μείγμα στο σώμα σας με απαλές κυκλικές κινήσεις. Ξεπλένεστε με χλιαρό νερό και μετά απλώνετε το κρέμα του σώματός σας.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ