Συλλόγος Υπαλλήλων ΥΠΕΧΩΔΕ Δυτ. Ελλάδος: Συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά

Για τη ΜΗ Στελέχωση της Δ.Α.Ε.Φ.Κ. - Δ.Ε.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προεδρείου του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΕΧΩΔΕ & Πρώην Υπηρεσιών ΥΠΕΧΩΔΕ Δυτικής Ελλάδος με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κα. Φώφη Γεννηματά, τον Πρώην Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Αποστόλου Κατσιφάρα με αφορμή το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει στην υποβάθμιση της Αντισεισμικής Θωράκισης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από τη ΜΗ Στελέχωση της Δ.Α.Ε.Φ.Κ. - Δ.Ε.  (Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Δυτικής Ελλάδος).

Της επιδόθηκε αναλυτικό υπόμνημα με τις προτάσεις του Συλλόγου για την ΑΜΕΣΗ αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού θέματος που αφορά όχι μόνο τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες ΤΑΣ & ΤΑΠ, αλλά κυρίως τους πολίτες οι οποίοι  τις τελευταίες ημέρες ανησυχούν από την έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Η κα. Γεννηματά συμφώνησε με τα αιτήματα μας και δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η σημερινή συνάντηση έγινε σε συνέχεια συναντήσεων που είχαμε με τους βουλευτές όλων των κομμάτων της Αχαΐας και υποψηφίων Περιφερειαρχών & Δημάρχων της περιοχής μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θα επιδιώξει συνάντηση και στήριξη των αιτημάτων μας με όσους αρχηγούς κομμάτων επισκεφτούν την πόλη μας επ΄ ευκαιρία των ευρωεκλογών.