Πάτρα: Οι γυναίκες εξέλεξαν τον αυριανό Δήμαρχο - Μεγάλη συγκέντρωση του Νίκου Παπαδημάτου (ΦΩΤΟ)

Την εκδήλωση χαιρέτησε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Πέγκυ Σταθακοπούλου

"Τον αυριανό Δήμαρχο της Πάτρας εξέλεξαν το βράδυ της Τετάρτης οι γυναίκες της Πάτρας! Σε μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, οι γυναίκες έδωσαν με τη δυναμική τους παρουσία την απάντηση για τον ποιον θα στηρίξουν μαζικά στις εκλογές της 26ης Μαϊου", αναφέρει η παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου σε ανακοίνωση της.

Ο Νίκος Παπαδημάτος καταχειροκροτήθηκε από τις εκατοντάδες γυναίκες που είχαν κατακλείσει όλες τις αίθουσες του ξενοδοχείου «Patra Palace”, όπου διοργανώθηκε η εκδήλωση.

«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Σας καλώ όλες σε έναν αγώνα όπου κανείς δεν περισσεύει για να αλλάξουμε σελίδα στην Πάτρα μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βάζουμε κομματικές ταμπέλες στους πολίτες. Η παράταξή μας όταν αύριο θα κληθεί να διοικήσει το Δήμο θέλει με ενότητα και σύμπνοια να προχωρήσει για να λύσει τα πολλά  προβλήματα που άφησε εκκρεμή η απερχόμενη δημοτική αρχή», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπαδημάτος.

Αναλύοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος», στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη της εθελοντικής προσφοράς. «Σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες πολλοί συμπολίτες χρειάζονται την συνδρομή μας. Η παρουσία των γυναικών στις κοινωνικές δημοτικές δομές κρίνεται απαραίτητη. Σας καλώ από την επομένη της νικητήριας μάχης που θα δώσουμε να πλαισιώσετε αυτές τις δομές, για να μην μείνει χωρίς βοήθεια κανείς συμπολίτης, που μας χρειάζεται», κατέληξε ο Νίκος Παπαδημάτος.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Πέγκυ Σταθακοπούλου, που εξέφρασε την βεβαιότητά της για την εκλογή του Νίκου Παπαδημάτου.  

Διαβάστε επίσης