Το θερμό χειροκρότημα για τον Αμπετ στην εκδήλωση του Νίκου Παπαδημάτου

16/05/2019 | 12:43

Συναισθηματικά φορτίστηκε η ατμόσφαιρα στην εκδήλωση γυναικών, που διοργάνωσε ο Νίκος Παπαδημάτος, όταν ο υποψήφιος Δήμαρχος συγκινημένος έκανε ιδιαίτερα αναφορά στον φίλο και συνεργάτη του Αμπετ Χασμάν που «έφυγε» πριν επτά χρόνια.

Το θερμό χειροκρότημα όλων των γυναικών στο άκουσμα του ονόματος του γνωστού γιατρού και Αντιδημάρχου απέδειξε πως τόσα χρόνια μετά η αγάπη του κόσμου παραμένει για τον «αδελφό», όπως αποκαλούσε όλους, που αγάπησε τόσο την Πάτρα! 

Το θερμό χειροκρότημα για τον Αμπετ στην εκδήλωση του Νίκου Παπαδημάτου

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)