Πάτρα: Ο Γιώργος Ρώρος καταγγέλλει για υποκρισία τον Κώστα Πελετίδη

ΠΑΡΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ

Περισσεύει η υποκρισία και το θράσος του απερχόμενου Δημάρχου, Κώστα Πελετίδη ο οποίος λίγες ημέρες μετά το «σόου» στην πλατεία Γεωργίου με το πανό εναντίον του «εχθρού της πόλης», Αμερικανού Πρέσβη βρέθηκε μαζί του «χέρι-χέρι» στα εγκαίνια ξενοδοχειακής μονάδας στην Πάτρα, αμερικανικών συμφερόντων.

Ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος δήλωσε «η δημοτική Αρχή σ’ ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ υποκρισίας «καλωσόρισε» τον ανεπιθύμητο κατ’ άλλα Αμερικανό Πρέσβη και καταδέχτηκε να την εκπροσωπήσει ο Δήμαρχος σε επιχείρηση αμερικανικών συμφερόντων. Αιδώς Μαιζώνος… Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές. Έως εδώ!.. Η πόλη δεν μπορεί να λειτουργεί υπό τη σκέπη του Περισσού. Ο άνθρωπος που πριν από λίγες ημέρες κατήγγειλε με καυστικές ανακοινώσεις και ακτιβίστικες ενέργειες λαϊκισμού την Αμερική, τώρα την… προσκυνά… Έστω και προεκλογικά οι μάσκες έπεσαν, αποκαλύπτοντας την πολιτική γύμνια, αλλά και τις στείρες ιδεοληψίες που κρατούν όμηρο την πόλη τα τελευταία τέσσερα και πλέον χρόνια. Ο συνδυασμός μας εξ αρχής είχε καταγγείλει τη στάση του Δημάρχου, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να λειτουργεί υπό τις υποδείξεις του κομματικού του προϊσταμένου. Οφείλει να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση στους Πατρινούς, διαφορετικά οι εν θερμώ κινήσεις καθ’υπόδειξην του ΚΚΕ προκαλούν σύγχυση και επιφέρουν ακυβερνησία στην πόλη».

Εξ άλλου δεν μας εκπλήσσουν οι παλινωδίες του ΚΚΕ, το οποίο δεν ψήφισε κανένα από τα θετικά μέτρα, όπως η 13η σύνταξη, η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, αλλά και οι 120 δόσεις οι οποίες εκτός των άλλων θα «απεγκλωβίσουν» περισσότερους από 80.000 ελεύθερους επαγγελματίες που λόγω οφειλών δεν μπορούσαν να πάρουν καν σύνταξη.

 

                                                                                                            

Διαβάστε επίσης