Eurovision 2019: Ανατροπή στα προγνωστικά μετά τον πρώτο ημιτελικό!

15/05/2019 | 18:47

Το βράδυ της Τρίτης με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ημιτελικός του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision και όλος ο πλανήτης τον παρακολουθούσε ενθουσιασμένος.

Η Κατερίνα Ντούσκα με την Ελλάδα και η Τάμτα με την Κύπρο κατάφεραν και πήραν το χρυσό εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου και έχουν βάλει στόχο φτάσουν στην κορυφή.

Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή «Το Πρωινό» έκανε μία αποκάλυψη μέσω του απεσταλμένου της στο Τελ Αβίβ, Θάνου Κλωνόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε τι συμβαίνει με τα προγνωστικά μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού.

Η Κύπρος και η Ελλάδα να θυμίσουμε πως είχαν μια μικρή πτώση μετά τις πρώτες πρόβες, ωστόσο μετά την πρόκριση τους στον τελικό κατάφεραν να ανεβούν ξανά και να μπουν μέσα στην τελική δεκάδα.
 

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ