Το μήνυμα της Αθηνάς Τραχήλη στους 17χρονους νέους ψηφοφόρους

της αθηνάς Τραχηλη , πολιτευτου της Νέας Δημοκρατίας

«Μην αφήνετε σε άλλους το προνόμιο ν’ αποφασίζουν για εσάς. Στις 26 Μαΐου πηγαίνετε στις κάλπες και με την πρώτη ψήφο σας διεκδικείστε το καλύτερο αύριο που σάς αξίζει». Αυτό ήταν το μήνυμα που μοιράστηκε η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη σε συνάντηση που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με ομάδα μαθητών και φοιτητών απ’ την Πάτρα.

Η κ. Τραχήλη άκουσε τις ανησυχίες των νέων παιδιών, την αγωνία τους για τις περιορισμένες εργασιακές ευκαιρίες αλλά και για την απογοήτευση που τους γεννά η σημερινή κατάσταση στην χώρα. Σε βαθμό που η επιλογή της φυγής στο εξωτερικό να βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες τους.

«Δώστε δύναμη στα όνειρα της γενιάς σας, κάντε την φωνή σας ν’ ακουστεί. Και θ’ ακουστεί μέσα απ’ την δημοκρατική συμμετοχή, μέσα απ’ την άρνηση σε όσα σάς πληγώνουν και την συστράτευση γύρω από όσα μπορούν να σάς εγγυηθούν ένα ευοίωνο μέλλον», τόνισε η κ. Τραχήλη.

Προσθέτοντας ότι και η ίδια όταν ξεκινούσε ως νέα κτηνίατρος βρέθηκε αντιμέτωπη με εμπόδια που τότε φαίνονταν ανυπέρβλητα. «Όμως, με επιμονή και υπομονή, με προσήλωση στους στόχους και με δουλειά, οι συνθήκες άλλαξαν. Τίποτα δεν μάς χαρίζεται. Αλλά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Έχουμε στα χέρια μας την δύναμη ν’ αλλάξουμε τα πράγματα. Και θα τ’ αλλάξουμε, ξεκινώντας απ’ την επιλογή μας στην κάλπη σε 12 μέρες», υπογράμμισε η κ. Τραχήλη.

     

      

Διαβάστε επίσης