Παναθηναϊκός : «Στη λίστα του Μίσιγκαν ο Πιτίνο»

Ο Ρικ Πιτίνο είναι σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ στη λίστα πιθανών αντικαταστατών του Τζον Μπίλεϊν στον πάγκο του Michigan.

Ο Μπίλεϊν συμφώνησε με τους Καβαλίερς και τη νέα σεζόν θα είναι τεχνικός της ομάδας του Κλίβελαντ και στο φημισμένο κολέγιο ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Ο Ρικ Πιτίνο από την πλευρά του μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν και το όνομα το ακούγεται για τον πάγκο του Μίσιγκαν, καθώς θεωρείται από τους πλέον πετυχημένους τεχνικούς στο ΝCAA.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός των πράσινων περιμένει και τη δίκη σχετικά με το σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από το όνομα του και του στοίχισε τη δουλειά του στο Λούιβιλ, προκειμένου να απαλλαχθεί οριστικά και να θεωρείται «καθαρός» στο κολλεγιακό μπάσκετ.

Πέρα από τον Αμερικάνο προπονητή του Παναθηναϊκού στο στόχαστρο του Μίσιγκαν βρίσκονται και οι Λουκ Γιάκλιτς ή Σάντι Ουάσινγκτον (assistants στο Μίσιγκαν), Λαβάλ Τζόρνταν (προπονητής στο Μπάτλερ), Κρις Μπερντ (προπονητής στο Τέξας Τεκ), Πόρτερ Μόσερ (προπονητής στο Λογιόλα-Σικάγο), Τζουγουάν Χάουαρντ (βοηθός στους Χιτ), Μπίλι Ντόνοβαν (προπονητής στους Θάντερ), Τόνι Μπένετ (προπονητής στο Βιρτζίνια), Μπραντ Στίβενς (προπονητής στους Σέλτικς) και Τζέι Ράιτ (προπονητής στο Βιλανόβα).

Διαβάστε επίσης