Μητέρα για 4η φορά η Κίμ Καρντάσιαν

13/05/2019 | 09:27

Τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους ανακοίνωσαν απόψε η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν και ο ράπερ Κάνιε Γουέστ.

«Έφτασε και είναι τέλειος», έγραψε στο Twitter η 38χρονη σταρ των τιλεριάλιτι και επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Το μωρό, ένα αγοράκι, είναι το δεύτερο παιδί του ζεύγους που γεννιέται μέσω παρένθετης μητέρας, μετά τη Σικάγο, η οποία γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2018. «Είναι σωσίας της Σικάγο! Είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξει πολύ αλλά προς το παρόν μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό», πρόσθεσε η Καρντάσιαν.

Το ζεύγος έχει άλλα δύο παιδιά, τη Νορθ, που είναι πλέον 6 ετών, και τον Σέιντ, 4 ετών. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινώσει το όνομα του έκτου μέλους της οικογένειάς τους.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”