Πάτρα: Θα μας…τρελάνει ο Μάιος- Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχοπτώσεις

Άστατος παραμένει ο καιρός παρότι πλησιάζουμε στα μέσα Μαϊου. Νέα επιδείνωση από χθες βράδυ και σήμερα από το πρωί της Δυτέρας με συνεχείς βροχοπτώσεις, για την περιοχή της Πάτρας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι βροχές θα συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι , οπότε και ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 αναμένονται νεφώσεις και βροχές στα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και το Βόρειο Αιγαίο. Καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Ιόνιο, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και το Ιόνιο.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 14 έως 23, στα δυτικά ηπειρωτικά από 13 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 19, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 13 έως 23 και την Κρήτη από 13 έως 29 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν ανατολικοί 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα ενισχυθούν και τα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και μικρή πιθανότητα καταιγίδας από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βόρειους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο