Μωρό με τη στράτα βγήκε στον δρόμο και το σκότωσε φορτηγό

12/05/2019 | 21:49

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ταϊλάνδη όπου ένα βρέφος 8 μηνών σκοτώθηκε από φορτηγό όταν βγήκε στον δρόμο με τη στράτα του και παρασύρθηκε θανάσιμα από φορτηγό. Η μητέρα του δεν το παρατήρησε καθώς μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο.

Ο οδηγός του φορτηγού προσπάθησε να το αποφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Όπως κατέθεσε η 32χρονη μητέρα στην Αστυνομία, αντάλλασσε μηνύματα με την αδερφή της. Είπε ότι δεν αντιλήφθηκε πώς το μωρό της άνοιξε την πόρτα της αυλής που δεν ήταν καλά κλεισμένη και βγήκε στον δρόμο.

«Δεν ξέρω πόση ώρα κοιτούσα το τηλέφωνό μου για να στείλω μηνύματα στην αδερφή μου. Αλλά σοκαρίστηκα όταν είδα τη στράτα να λείπει και την αυλόπορτα ανοιχτή» είπε στην αστυνομία η τραγική μητέρα.

Το βρέφος σκοτώθηκε καθώς υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. “Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Έπρεπε να τον προσέχω περισσότερο” λέει συντετριμμένη η 32χρονη μητέρα.

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ