Ιαν Στρατής: Ο λόγος που είπε το «ναι» στον Κωνσταντίνο Αργυρό να συνεργαστούν!

Την περασμένη εβδομάδα ανακηρύχθηκε νικητής του Υour Face Sounds Familiar, του show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1, και αν στοιχημάτιζες ότι δύσκολα θα έπαιρνε ξανά μέρος σε τηλεοπτικό διαγωνισμό, και μάλιστα τόσο σύντομα, σου απαντά αυθόρμητα πως θα έχανες, αφού «Μου πήρε μόλις μία μέρα να απαντήσω θετικά. Ήταν ωραία εμπειρία και το διασκέδασα πραγματικά. Δεν το είδα ως δικαίωση “ΟΚ, δεν κέρδισα στο ΧFactor, θα κερδίσω σ’ αυτό”, δεν ξέρω αν το είδε ο κόσμος έτσι. Μου άρεσε ως concept, ήλπιζα ότι το buzzer θα μου δώσει τη δυνατότητα να μεταμορφωθώ σε κάποιους από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες και σίγουρα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι συντηρείσαι με τον τρόπο αυτό κάπως στα πράγματα.

Μέχρι να το ανακοινώσει η Μπεκατώρου, δεν πίστευα ότι θα είμαι εγώ ο νικητής. Ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρει η Κατερίνα Στικούδη, γιατί είχε μεγαλύτερο κοινό» εξομολογείται ο Ίαν Στρατήςστο περιοδικό People και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα και αναφέρεται αμέσως μετά στη νέα του συνεργασία, από τις 24 Μαΐου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο νυχτερινό κέντρο Fantasia. Να κάτι ακόμη που δεν περίμενες από εκείνον.

«Γιατί, το περίμενα εγώ; Αν μου το έλεγες πριν από λίγα χρόνια, θα σε κοιτούσα έκπληκτος, αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι δεν είχα εκτιμήσει σωστά κάποιους καλλιτέχνες – τον Αργυρό, για παράδειγμα. Είδα απέναντί μου έναν τύπο με ωραίες ιδέες, χωρίς παρωπίδες και καθόλου κολλημένο στο μουσικό είδος που αυτός εκπροσωπεί. Άρα γιατί να παραμένω εγώ κολλημένος; Και μπορεί μέχρι πρότινος να μην ήμουν φαν του Αργυρού –και του κάθε Αργυρού–, αλλά φεύγοντας από το ραντεβού ξέρεις τι είπα; “Ωραίος τύπος!”. Έχουμε ήδη κανονίσει να παίξουμε μπάσκετ την επόμενη εβδομάδα!».

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People

Διαβάστε επίσης