Κατερίνα Σολωμού: "Οραματίζομαι μια ανθρώπινη πόλη"- Συνεχίζει τις περιοδείες της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Καθημερινές επαφές με τους δημότες της Πάτρας, στους οποίους καταθέτει το όραμα, την αποφασιστικότητα, τις προτάσεις μα πάνω από όλα τη διάθεση κοινωνικής προσφοράς, έχει η Κατερίνα Γρ. Σολωμού, η οποία κατέρχεται στις εκλογές της 26ης Μαΐου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πατρέων με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου «Πρωτεύουσα Ξανά».

To απόγευμα της Πέμπτης επισκέφθηκε την ιστορική συνοικία της Αγίας Αικατερίνης στην Πάτρα όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής, να ενημερωθεί για τις ανάγκες και τα προβλήματα που βιώνουν. Η συνάντηση έγινε σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα όπου η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πατρέων είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στα σπίτια της ιστορικής συνοικίας, στα λεγόμενα «αρχοντικά των φτωχών», να ανταλλάξει απόψεις από τους κατοίκους, βιοπαλαιστές όλοι τους και να μοιραστεί στιγμές της καθημερινότητά τους.

«Οραματίζομαι μια ανθρώπινη πόλη που θα βρίσκεται δίπλα σε όλους τους δημότες, χωρίς διακρίσεις, μια πόλη με συνοικίες ζωντανές, γεμάτες χρώμα και με ποιότητα ζωής. Με σεβασμό στην ιστορία τους και με ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της κάθε συνοικίας» ανέφερε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Ειδικότερα, συνέχισε, «η περιοχή της Αγίας Αικατερίνης με τα μικρά σπίτια και τα στενά σοκάκια, μας γυρίζει στο χθες. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την μοναδικότητα, να καταστήσουμε την εν λόγω συνοικία σε σημείο αναφοράς για την πόλη μας, να κάνουμε τους κατοίκους της να βρουν ξανά το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους. Να κάνουμε και πάλι την Πάτρα μας δυνατή!»

Εξάλλου, η κυρία Σολωμού χθες το βράδυ επισκέφθηκε και την περιοχή του Άνω Καστριτσίου όπου συνάντησε φίλους και δημότες, συζήτησε μαζί τους και κατέθεσε τη βούλησή της να συμβάλλει στην επίλυσή των προβλημάτων της πόλης μέσα από την παρουσία της στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας. Τέλος, να αναφερθεί πως η κυρία Σολωμού έχει καθημερινές επαφές με τους πολίτες, επισκέπτεται τις γειτονιές, συζητά με τους δημότες και δηλώνει πως είναι αποφασισμένη να δουλέψει σκληρά για να γίνει ξανά η Πάτρα σύγχρονη, δυνατή και πρωτεύουσα πόλη της Δυτ. Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης