Ο Πέτρος Γαϊτάνος πήγε στον Αρναούτογλου & μίλησε για το...κάψιμο των μαλλιών του στην περίφημη Πασχαλινή διαφήμιση

Υπό τους ήχους του «Πιάνω φωτιά» που έπαιξε η 6μελής ανδρική μπάντα Prestige The Band μπήκε στο πλατό του «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαΐου 2019 ο ερμηνευτής Πέτρος Γαϊτάνος που ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών του Πάσχα όχι μόνο γιατί ψέλνει υπέροχα τους ύμνους και τα εγκώμια αλλά και για την έξυπνη, χιουμοριστική και πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική διαφήμιση γνωστής εταιρείας παιχνιδιών, στην οποία και πρωταγωνίστησε.

Δεν γινόταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να μην ρωτήσει τον γνωστό ερμηνευτή, (τον έχει ξαναφιλοξενήσει για συνέντευξη κατά το παρελθόν οπότε υπήρχε άνεση και αμοιβαία συμπάθεια και εκτίμηση) για την πολυσυζητημένη διαφήμιση ενώ τον ρώτησε και για τη σκηνή όπου τα πλούσια καστανόξανθα μαλλιά του Πέτρο Γαϊτάνου πιάνουν φωτιά από τη λαμπάδα μίας απρόσεκτης πιστής…

Όπως αποκάλυψε ο αγαπητός ερμηνευτής, στη συγκεκριμένη σκηνή, στο πλάνο από πίσω ήταν ένας κομπάρσος που πήρε τη θέση του ενώ ακόμα είπε πως η πρώτη πρόταση είχε γίνει πέρυσι το Πάσχα αλλά δεν προχώρησε με την εταιρεία να επανέρχεται φέτος προτείνοντας στον Πέτρο Γαϊτάνο μία καλύτερη ιδέα. Απ’ όσα είδαμε, ο τραγουδιστής είπε πως υπήρχαν τουλάχιστον άλλα 3 σενάρια που ένιωθε πως δεν του ταίριαζαν και τα απέρριψε δίχως δεύτερη σκέψη χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. Το μόνο που είπε ήταν πως του ζήτησαν να εμφανιστεί ως τραγουδιστής του χέβι μέταλ που θα ήταν όντως ανατροπή!

«Πριν καταλήξω να πω το ναι, το τελευταίο ναι το πήρα από τον πνευματικό μου. Πήρα την ευλογία του. Το πιο αστείο από όλα στη διαφήμιση ήταν το κάψιμο του μαλλιού. Αυτό το σκηνικό το κάναμε σε κάτι σκαλοπάτια στου Φιλοπάππου. Εκεί ήταν καμιά 25αριά κομπάρσοι. Κάναμε το γύρισμα στο οποίο μπροστά είμαι εγώ από πίσω όμως τα μαλλιά που καίγονται είναι από άλλον, δεν είμαι εγώ. Αυτό το έκανε κάποιος γιατί είναι και επικίνδυνο, δεν έχω την εμπειρία να το κάνω εγώ. Όταν ξεκίνησε ο κασκαντέρ να κάνει τα γυρίσματα, χτυπιόμουν κάτω από τα γέλια. Ήταν τόσο αστείο. Άλλαξα μερικές ατάκες εκεί γιατί υπήρχαν κάποιες ατάκες που ήθελαν προσοχή» είπε, μεταξύ άλλων, ο καταξιωμένος τραγουδιστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το βίντεο με την εμφάνιση του τραγουδιστή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

www.antenna.gr/watch/1285425/the-2night-show-petros-gaitanos

 

Διαβάστε επίσης