Πατέρας προπονητή πέθανε την ώρα του αγώνα

09/05/2019 | 18:45

Ο Γ.Σ. Διαγόρας κέρδισε με 1-0 την Καλαμάτα, ωστόσο το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού στο 20ο λεπτό του αγώνα, ο πατέρας του προπονητή του Διαγόρα Πέτρου Ρουτζιέρη Γιάννης υπέστη έμφραγμα στην κερκίδα και λίγο αργότερα, δεν άντεξε και «έφυγε» από τη ζωή.

Οι ιατροί που βρίσκονταν στο γήπεδο κ.κ. Μιχαηλίδης, Άντερσεν και Τσάτσης προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τον συνεφέρουν.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο ήρθε να τον παραλάβει, ωστόσο μετά από λίγο η καρδιά του δε άντεξε. Όπως είναι εύλογο, στο ημίχρονο ο Πέτρος Ρουτζιέρης ενημερώθηκε και φυσικά έφυγε από το γήπεδο για να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του.

Πηγή: tharrosnews.gr

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά